středa 15. července 2015

Inspirace... Craft & You Design

Z celého tvorenia z papiera mám najradšej robenie pohľadníc. Naozaj ich mám rada. A najradšej mám pohľadnice romantické, kvetinové. Preto keď sa mi do ruky dostala kolekcia My Wedding od Craft & You Design, bola som nadšená. Papiere sú úžasné, plné pastelových farieb, romantických motívov a kvetín.

Prvá pohľadnica, ktorú by som vám rada ukázala, je ladená do béžovo-ružových odtieňov.


Chcela som využiť nádherný kvetinový motív, tak som papier rozdelila na dve časti, jednu časť som vyrezala ozdobnou raznicou na okraje a navrstvila. Pridala som čipku, strieborné štrasové kamienky, lepenkové výrezy od Wycinanka a samozrejme - kvetiny. Lepenkové výrezy som jemne namaľovala farbou so striebornými glitrami, kvetiny som pretrela bielym gessom a celé prianie som pofŕkala bielym tušom.


Druhá pohľadnica je trochu jednoduchšia. Vybrala som béžový podkladový papier, z papiera s kvetinovým motívom som vystrihla iba kvety, ktoré som použila na ozdobenie okraja.


Opäť som pridala čipku, biele kvety, perličky na silone a pár malých motýlikov s drobnou kvapkou bielej tekutej perličky v strede.


Na tretie prianie som si zvolila ako hlavný prvok kvetinový papier a lepenkový rámik.


Rámik som naembosovala bielym práškom s trblietkami, dozdobila bielymi kvetmi, malými motýlikmi a bielymi perličkami.


A keďže moja kvetinová nálada trvala pár dní, vytvorila som ešte jedno prianie z papierov Paper Flowers.


Je trochu farebnejšie, ale stále v jemných farbách, dozdobené stuhou a čipkou, kvetmi, lepenkovými ornamentami a tekutými perličkami.


Prajem krásny deň

3 komentáře:

  1. Tohle je přesně můj šálek kávy, jen nějak nemám štěstí a nemůžu sehnat konkrétní použitý materiál, ocenila bych odkazy na šablony do BS, sady papírů atd.
    Opravdu krásná práce.
    IO.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ďakujem za komentár :) priame odkazy na sady papierov a kvety sú v článku, lepenkové výrezy - chipboards nájdete v tejto kategórii:
      http://www.prettypapers.cz/eshop/ozdoby/chipboards-kartonove-ozdoby.html?vmcchk=1
      bouhžiaľ, neviem aké šablóny do BS máte na mysli, ja som nepoužila žiadne..

      Vymazat