úterý 24. ledna 2017

INŠPIRÁCIA... PRIANIA PRE CESTOVATEĽOV

Priznám sa, že takmer 90% mojich prianí sú priania určené dámam. Mám rada kvietky, čipku a pastelové farby, z nich sa mi tvorí najlepšie, a pre pánov to veľmi nepasuje. Občas však dostávam objednávky aj na pánske priania, a tak keď som na Pretty Papers našla papiere Romantic Travel od Fab Scraps neváhala som, a pár som si ich objednala. Sú vo vintage štýle s cestovateľským motívom a spravila som z nich niekoľko prianí k narodeninám, ktoré sa hodia aj pre pánov:


Kombinovala som tieto papiere s rôznymi nálepkami (hlavne od Tima Holtza), obrázkami a lepenkovými výrezmi. Prvé prianie je s mojím obľúbeným motívom - výrezom bicykla:



Základom je papier Travel Time, použila som obe strany. Pod bicykel som si spravila koláž z rôznych obrázkov, nálepiek a washi pásky:



Druhé prianie je s motívom lietadla od Wycinanka:


Opäť som ako podklad použila papier Travel Time, koláž z obrázkov a nálepiek a ešte som pridala pár lepenkových výrezov:



Posledné, tretie prianie je z papiera Travel Time 2, použila som motív bicykla:





Ešte sa ich pár chystám spraviť, prianí pre pánov je naozaj málo. Budem rada, ak pridáte na našu pinterestovú nástenku vaše priania pre pánov, inšpirácie nie je nikdy dosť :).

Prajem krásny deň

Žádné komentáře:

Okomentovat